Jako duży użytkownik Reddita stwierdziłem, że r/GR86 jest do bani, ale staram się pomagać ludziom, którzy zadają konkretne pytania, z którymi mam doświadczenie. Mówiąc to, każdy samochód ma również dobrych i "złych" właścicieli/członków forum/subredditów itp.
Ze względu na punkt wejścia, te samochody naturalnie przyciągną młodszych nabywców, którzy być może nie mają uporządkowanych finansów (coś, co mnie zabija, gdy czytam na r/GR86), dokonują wątpliwych modyfikacji lub ogólnie rzecz biorąc, nie są tak kompetentni, jak byśmy chcieli. Musimy myśleć długoterminowo - wszyscy podejmowaliśmy głupie decyzje związane z samochodami, ale ostatecznie niektóre z tych dzieci pewnego dnia będą nami i będą źródłem wiedzy. Możemy śmiać się z ich braku doświadczenia teraz, ale żaden z nas nie powinien pozwolić, aby umniejszało to doświadczeniu tych wspaniałych samochodów. Na torze społeczność otaczająca nasze samochody jest łatwo jedną z najbardziej kompetentnych i przyjaznych ze względu na niski punkt wejścia.
Nie ma bardziej zielonej trawy z innymi samochodami. Spróbuj porozmawiać z kimś, kto ma kompleks wyższości, ponieważ ma chłodzonego powietrzem 911, który jest "jak Bóg zamierzał", lub ma 997.2, ostatniego "czystego" 911, lub jak "właściwy" sposób na specyfikację Carrera T. To jest wkurzające.