Myślę, że mylisz moje stwierdzenia z zażaleniami. Mówię, że samochód jest na równi na prostej z pełnowymiarowym SUV-em, ponieważ tak jest. Nie jestem tym stwierdzeniem urażony, to moje własne 🤣. Kupiłem ten samochód jako zabawną DD. Nie kupiłbym go z żadnego innego powodu.
Nie nazwałbym też Supry konkurencją dla tego samochodu. To bardzo różne samochody. Nieporównywalne pod żadnym obiektywnym względem.
Myślę, że ten samochód z łatwością wychodzi na prowadzenie w porównaniu do innych samochodów o jego strukturze. Myślę, że historycznie rzecz biorąc, jest to jeden z najlepszych wyborów dla taniego, słabego, lekkiego, rwd, samochodu z manualną skrzynią biegów. Lubię samochody z dachem, więc mam ograniczone możliwości. Ale ciągłe porównywanie do Supr i Porsche jest komiczne.
Nie chcę brzmieć, jakbym był nadmiernie zaangażowany w to porównanie. Ale dla dobra rozmowy...
Widzę, skąd pochodzisz, po prostu nigdy nie widziałem, żeby ktoś w dobrej wierze twierdził, że te samochody są prawdziwymi konkurentami Supry. Z pewnością nie dla osób kupujących je tylko jako DD. Modyfikowanie budżetowych samochodów i obserwowanie, jak ostateczny wynik wypada w porównaniu z droższymi samochodami, jest przekonujące w takim zakresie, w jakim pokazuje, jak różnice cenowe wiążą się z czasami okrążeń. Porównania czasów okrążeń są po prostu tym
Jeśli chodzi o Porsche... każdy właściciel bliźniaków, który podchodzi do grupy Porsche i mówi, że ich samochody są „podobne”, wprawia się w zakłopotanie. Jednocześnie właściciele Porsche sami dokonują tego porównania. Rozmowy o samochodach kierowców są zwykle emocjonalne, a nie oparte na faktach
Losowa historia: GT4 podjechało i zaparkowało obok naszej grupy Subaru w popularnym miejscu spotkań w kanionach. Żartobliwie powiedzieliśmy mu, żeby zaparkował z resztą Porsche na drugim końcu parkingu. Właściciel miał w pewnym momencie frs i wydawał się zainteresowany rozmową o gen 2. Skończył dołączając do nas na chwilę jazdy po kanionach
Częścią zabawy ze społecznościami entuzjastów jest to, że starają się szukać podobieństw, mimo że wszyscy dobrze wiedzą, że samochody są od siebie oddalone o lata świetlne